Alu-vinduer & døre

EC leverer alt i vinduer, døre, facader, glastage og solafskærmning.

I 2001 startede Ejnar Christiansen Sølsted A/S produktionen af vinduer, døre og facadepartier med Sapa.dk profilsystem.
Hos E.C. Sølsted har man siden 1974 produceret vinduer og døre og derved fået stor Kendskab til produktion og montage. Det er noget man nu kan drage nytte af i forbindelse med Sapa.dk byggesystem.
Hos E.C. Sølsted A/S har vi mulighed for at kombinere produkter fra egen produktion med Sapa.dk profilsystem. Det giver kunderne endnu bedre muligheder for at vælge en løsning der passer perfekt til deres behov

Vinduer & Døre

Med udviklingen af Thermo74 har Sapa konstrueret et energieffektivt system tilpasset det Nordiske behov. Med stigende fokus på energibesparelser og miljø, vil det få stor betydning for byggeriet i fremtiden. Med profilsystemet Thermo74 har man opnået lave u-værdier og høj lufttæthed samt frihed til at designe ud fra en given basiskonstruktion med bl.a. forskellige vinduesrammer, dørbladsprofiler, glaslister og alternative overfladebehandlinger som yderligere gevinst. Systemet kan anodiseres eller pulverlakeres i utallige kulører og kombinationer på yder- og inderside.

Facader

Design, funktionalitet, flexibilitet og stabilitet er vægtet højt hos E.C. Sølsted A/S og facadesystemet 4150 lever til fulde op til markedets krav. Facadesystemet der alle tilbyder store arkitektoniske muligheder. Alle lever op til markedets og myndighedernes høje funktionskrav. Facadesystemerne kan forsynes med enkeltglas samt 2- eller flerlags isolerings- og funktionsruder. Fyldninger kan udføres med U-værdier fra 0,48 helt ned til 0,17 W/m2 K. Profilerne kan overfladebehandles med anodisering, pulverlakering eller Decoral, eventuelt med forskellige kulører og overfladebehandling på ind- og udvendig side.

Glastage

Vores glastagssystemer som tilbyder de projekterende spillerum for egne tanker og ønsker til udformning. Glastaget er opbygget med optimal 2-trinstætning samt indvendige ventilations- og drænkanaler.
Profilbredderne er 50 mm bred med et stort antal forskellige profilhøjder. Profilerne er isoleret med plasttrin for at sikre god isolering. Taget kan forsynes med 2-lags isolerings- og funktionsruder og kompletteres med komfort- och brandventilationsoplukke. Profilerne kan overfladebehandles med anodisering, pulverlakering eller Decoral, eventuelt med forskellige kulører og overflader på inder- og yderside.

Solafskærmning

Solafskærmningen kompletterer vort facadesystem på en enkel og æstetisk måde. Systemet er bygget op omkring tre lameltyper: Bow, Wing og Box som giver arkitekten stor valgfrihed med hensyn til form og funktion.

Udestuer og karnapper

Vi har specialiseret sig i fremstilling af karnapper og udestuer i alu profiler efter individuelle ønsker, der tilgodeser husets arkitektur, så karnappen eller udestuen bliver en integreret del af huset.

Hvad enten det drejer sig om den lille udbygning, eller den store udestue med plads og ophold for flere personer, er Sapa´s profiler den bedste investering i større kontakt med have og natur.

Vi kombinerer alle vores forskellige vindues, facader og tagsystemmer, for at skabe det bedste resultat for kunden.